Beyoutiful beauty & nails

Nagelstyling

eindresultaat 3

BIAB

Deze behandeling is perfect voor jou als je: nagelbijter bent of als je korte nagels hebt die snel inscheuren.

De BIAB oftewel Builder In A Bottle is een flexibele en verstevigende gel die qua stevigheid tussen gellak en harde gel in zit. Het bijzondere van de BIAB is dat er voeding voor de natuurlijke nagel in zit waardoor je ook echt merkt dat je natuurlijke nagel sterker en gezonder word, ook word er door deze gel een mooiere C-curve gevormd en scheuren de nagels niet in.

De behandeling beginnen we altijd met een uitgebreide (russian) manicure zodat de nagelriemen mooi naar achter gebracht worden zodat de BIAB heel strak tegen de nagelriem aan gezet kan worden waardoor het resultaat nog mooier en strakker is en de uitgroei minder snel te zien is.
Daarna brengen we de BIAB aan op de nagels en creëren we een mooie egale nagel die zelfs niet eens meer nagevijld hoeft te worden! We hebben een breed assortiment van BIAB’s dus keuze genoeg uit een mooie naturel kleur of toch een subtiel kleurtje, er zit zeker een mooi kleurtje bij voor jou. Mocht je toch liever gaan voor alle voordelen van BIAB maar dan met  een gellak kleurtje eroverheen, dat kan natuurlijk ook!
Kies dan voor BIAB Full Color bij de boeking.

bol leggen foto 7-klein

Gel

Deze behandeling is perfect voor jou als je: de natuurlijke nagels graag lang wil laten groeien of lange opvallende kunstnagels wil hebben.

Gel is een product wat gebruikt wordt om een mooie natuurlijk ogende kunstnagel te creëren. Het is een product dat harder is dat BIAB maar toch nog een beetje flexibel is waardoor je er dus goed mee kunt verlengen omdat het veel stevigheid biedt. De verlenging maken wij altijd met sjablonen waardoor we een hele mooie C-curve kunnen modeleren waardoor de nagel langer is maar wel dun blijft.
We gebruiken gel ook bij klanten die hun natuurlijke nagels langer willen laten groeien omdat door de stevigheid van de gel de nagels niet kunnen breken. Het is ideaal dat je met gelnagels verzekerd bent van mooie en verzorgde nagels en ook een mooie nailart is hierop natuurlijk mogelijk.

De behandeling begint met een uitgebreide (russian) manicure waarbij de nagelriemen mooi naar achter worden gebracht zodat we de gel dichter tegen de nagelriem kunnen modeleren zodat de uitgroei niet snel te zien is. Dan brengen we de gel aan op de nagel en modeleren we deze, daarna wordt de gel uitgehard onder de Led-lamp en brengen we nogmaals een laagje gel aan. Daarna vijlen we de nagels helemaal mooi in model zodat de perfecte architectuur bereikt wordt, wanneer dit gedaan is brengen we een gellakje aan en eventueel een mooie nailart.

eindresultaat 1 foto 10

Acrygel

Deze behandeling is perfect voor jou als je: de natuurlijke nagels graag lang wil laten groeien of graag lange opvallende kunstnagels wil hebben.

Acrygel is een dikkere substantie waarbij de duurzaamheid van acryl en de flexibiliteit van gel is gecombineerd. Omdat acrygel een dikkere substantie is egaliseert deze zich niet vanzelf zoals een gel en word het bewerkt met een speciale liquid, het grote voordeel is dat dit geen sterke geur heeft zoals acryl.  Acrygel nagels zijn sterker en lichter dan gelnagels. Hierbij kunnen we de nagels ook verlengen door middel van sjablonen en gebruiken we acrygel ook bij klanten die hun natuurlijke nagels langer willen laten groeien omdat door de stevigheid de nagels niet kunnen breken. Ook met deze kunstnagels ben je verzekerd van mooie en verzorgde nagels en ook een mooie nailart is mogelijk.

De behandeling begint met een uitgebreide (russian) manicure waarbij de nagelriemen mooi naar achter worden gebracht zodat we de acrygel dichter tegen de nagelriem kunnen modeleren zodat de uitgroei niet snel te zien is. Dan brengen we de acrygel aan op de nagel en modeleren we deze, daarna wordt de acrygel uitgehard onder de Led-lamp. Daarna vijlen we de nagels helemaal mooi in model zodat de perfecte architectuur bereikt wordt, wanneer dit gedaan is brengen we een gellakje aan en eventueel een mooie nailart.

Wil je meteen een afspraak maken? Dat kan via onderstaande button!