beyoutiful beauty & nails

Over ons

Wie ben ik?

Naomi Vermeire - Platteeuw

Ik ben Naomi Vermeire-Platteeuw, ik ben de trotse eigenaresse van BeYOUtiful Beauty&Nails. Ik heb in 2018 de opleiding Nagelstyliste gedaan en  in 2023 de certificaten voor Wenkbrauwstyling en Waxen behaald. 
Het leukste aan het vak vind ik om de klanten met een mooie metamorfose de deur uit te laten gaan of om een diehard nagelbijter van het nagelbijten af te helpen. De klanten stralend en blij de salon uit zien gaan  dat is wat mij gelukkig maakt.

Ook volg ik verschillende cursussen en trainingen bij verschillende bekende educators om mijn techniek te verbeteren en meer ervaring op te doen. Zo blijf ik up to date met de nieuwe trends en blijf ik bijleren, wat niet alleen leuk is voor mezelf maar waardoor ik jullie ook steeds meer kan aanbieden.

Onze visie is om elke klant ontspannen en tevreden de salon uit te laten gaan. Persoonlijke aandacht vinden we tijdens elke behandeling erg belangrijk, daarom wordt er altijd ruim de tijd genomen voor de klant. Wij bieden altijd een heerlijk bakje koffie of verse thee met iets lekkers aan om de behandelingen in totale ontspanning te laten verlopen.

Waar wij ons bij BeYOUtiful Beauty&Nails in onderscheiden is dat we alleen werken met producten die niet schadelijk zijn voor de huid en waar verder geen heftige stoffen in zitten voor de huid. Ook in de webshop verkopen we uitsluitend producten die vegan, cruelty free en 100% natuurlijk zijn.

Bij BeYOUtiful Beauty&Nails werken we uitsluitend met professionele producten  en staat hygiëne heel hoog in het vaandel! Wij werken daarom ook met een goede afzuiging en bij elke behandeling krijgt de klant een nieuwe vijl die na gebruik mee naar huis genomen kan worden of weggegooid wordt. Ook worden alle materialen ontsmet en gereinigd in de ultrasoon en word de nageltafel en behandelstoel etc. helemaal ontsmet na elke behandeling. We doen er alles aan om de gezondheid van de klant te waarborgen. 

Ga naar de webshop